Βιογραφία
307
page-template-default,page,page-id-307,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-402

Βιογραφία

Ο ορθοπεδικός χειρουργός Κατσιγιάννης Νικόλαος γεννήθηκε το 1977 στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ όπου και πέρασε τα πρώτα μαθητικά του χρόνια. Εισήχθη στην Ιατρική σχολή UMFO απο όπου και αποφοίτησε με βαθμό Άριστα. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές σε διάφορα εξειδικευμένα κέντρα του εξωτερικού [ Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία]. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως οπλίτης Ιατρός στην ΕΛΔΥΚ [Κύπρο].

 

Ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και στο Π.Π.Ι Ανάφης.

Στα πλαίσια της ειδίκευσης του στην ορθοπεδική χειρουργική, εργάστηκε για 1 έτος στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας στο τμήμα της Γενικής Χειρουργικής. Ξεκίνησε να εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας ως ειδικευόμενος ορθοπεδικός χειρουργός. Εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κ.Α.Τ. στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Αποκατάστασης και στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στο Τμήμα Αγγειοχειρουργικής αντίστοιχα. Στη συνέχεια για την ολοκλήρωση της ειδίκευσης του, εργάστηκε για 1 έτος στο Γ.Ν Παίδων “ Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού στο τμήμα της Παιδορθοπεδικής. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του αντιμετώπισε πολυάριθμα περιστατικά. Ασχολήθηκε σχολαστικά με νέες χειρουργικές τεχνικές καθώς και νεότερες συντηρητικές θεραπείες, όπως τις βιολογικές θεραπείες [ Βλαστοκύτταρα, PRP ].

 

Έχει συμμετάσχει στη μετάφραση ξενόγλωσσων ιατρικών βιβλίων , σε ερευνητικά προγράμματα, πολυκεντρικές μελέτες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην οστεοπόρωση και σε πληθώρα συνεδρίων με πιστοποιημένη παρακολούθηση. Από τον Ιούνιο του 2017 δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα της υγείας, διατηρώντας σύγχρονο Ιατρείο στη Νέα Σμύρνη, και στην Παροικιά Πάρου όπου συστεγάζεται με το διαγνωστικό εργαστήριο «Ιατρόνησος». Είναι επιστημονικός συνεργάτης μεγάλων Ιδιωτικών Κλινικών στην Αθήνα όπου και χειρουργεί.